Hango Sinappi
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tuotetiedot
  • Ota yhteyttä
  • Framsida
  • Recept
  • Produktinformation
  • Kontakta oss
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tuotetiedot
  • Ota yhteyttä
  • Framsida
  • Recept
  • Produktinformation
  • Kontakta oss
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Reseptit

Katso huippukokkien Hango Sinappi -ruokaluomuksia juhlaan ja arkeen.

1/12/2020

Hangoli - Kaikkeen grillaukseen

M.Isaksson
Kaikkiin kesän grilliruokiin voi valmistaa hyvän valkosipulimajoneesin ns. aiolin, joka maustetaan Hango sinapilla ja persiljalla. Majoneesi voidaan valmistaa esim. kylmässä kivimorttelissa niinkuin oikea aioli kuuluu valmistaa tai monitoimikoneella.
  • 2 munan keltuaista
  • 1 ½ dl öljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 2 valkosipulin kynttä (tai maun mukaan)
  • persilja
  • 2 tl Hango sinappia
Sekoita keltuaiset viinietikan, tuoreen valkosipulin ja Hango sinapin kanssa monitoimikoneessa nopeasti tai morttelissa.... lisää öljyä.... Valmista tarjottavaksi grillatun ruoan ja lämpimän tai grillatun leipäpalan kanssa.
Picture

Comments are closed.