Hango Sinappi
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tuotetiedot
  • Ota yhteyttä
  • Framsida
  • Recept
  • Produktinformation
  • Kontakta oss
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tuotetiedot
  • Ota yhteyttä
  • Framsida
  • Recept
  • Produktinformation
  • Kontakta oss
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Reseptit

Katso huippukokkien Hango Sinappi -ruokaluomuksia juhlaan ja arkeen.

1/12/2020

Makasiinin sinappisilakat

Ravintola Makasiini
500g tuoreita silakkafileitä
  • Liemi:
  • 4 dl vettä
  • 1,25 dl etikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl merisuolaa
Poista nahka silakkafileistä. Sekoita keskenään liemen ainekset ja lisää silakat. Aseta yöksi kylmään.
Sinappikastike:
  • 1 dl mietoa ruokaöljyä - esim rypsiöljyä
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 4 rkl Hangon sinappia
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 pieni sipuli ohuina renkaina
  • 1/2 tl worchesterkastiketta
  • valkopippuria
  • iso nippu tilliä
  • 1 dl mietoa ruokaöljyä - esim rypsiöljy
Sekoita keskenään kaikki ainekset lukuunottamatta tilliä ja sipulia. Tarkista suola ja pippuri. Lisää tilli ja sipuli. Valuta silakat hyvin ja nosta sitten sinappikastikkeeseen ja sekoita varoen. Nosta jääkaappiin vuorokaudeksi.
Picture

Comments are closed.