Hango Sinappi
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tuotetiedot
  • Ota yhteyttä
  • Framsida
  • Recept
  • Produktinformation
  • Kontakta oss
  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tuotetiedot
  • Ota yhteyttä
  • Framsida
  • Recept
  • Produktinformation
  • Kontakta oss
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Reseptit

Katso huippukokkien Hango Sinappi -ruokaluomuksia juhlaan ja arkeen.

1/12/2020

Sinappipaneroidut porsaankyljykset

Ravintola Makasiini
  • 4 porsaankyljystä
  • 2 kananmunaa
  • 3 rkl Hangon sinappia
  • vehnäjauhoja, korppujauhoja, suolaa, pippuria
  • kirkastettua voita ja öljyä paistamiseen
Vatkaa sinappi ja kananmunat. Levitä vehnäjauhoja lautaselle. Sekoita pippuri ja suola korppujauhojen kanssa toiselle lautaselle. Pyöräytä kyljykset ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten munaseoksessa ja sitten korppujauhoissa. Paista kohtalaisella lämmöllä viitisen minuuttia molemmin puolin (älä käytä liian kuumaa pannua). Valuta turha rasva pois ja tarjoile esim. haalean perunasalaatin tai perunamuusin kanssa.
Picture

Comments are closed.